logo beta consultancyLinkedIn-profiel van Bert Eenkhoorn weergeven   Twitter-profiel van Bert Eenkhoorn weergevenOver Bert Eenkhoorn
Mijn betrokkenheid bij deze sectoren is ontstaan vanuit interesse in grote waterbouwkundige werken zoals bruggen, sluizen en viaducten. Met mijn achtergrond in de civiele betonbouw heb ik me de afgelopen twintig jaar ontwikkeld van werkvoorbereider en uitvoerder tot projectleider, tot bedrijfsleider en uiteindelijk tot project- en vestigingsdirecteur van een middelgroot innovatief aannemingsbedrijf dat zich grotendeels richt op de watersector. Inmiddels ben ik dan ook vertrouwd met de wereld van drinkwater, waterkwaliteit en waterveiligheid.Vanuit Bèta Consultancy zet ik mijn kennis en kwaliteiten in voor verschillende opdrachtgevers, met name in de watersector. Als zelfstandig specialist heb ik de ambitie om projecten in de watersector naar een hoger plan te tillen. De meerwaarde die ik bied op managementniveau zit hem in de zeer uitgebreide ervaring die ik - op alle organisatieniveaus - heb opgedaan met multidisciplinaire projecten en geïntegreerde contracten. Op een praktische en realistische wijze help ik mijn opdrachtgevers met werkverwerving, het tenderen van projecten en met realisatiefase. Opdrachtgevers waarderen mijn eerlijke communicatie en mijn verantwoordelijkheidsgevoel naar zowel de organisatie als de mensen.

Competenties en aanpak
Bèta Consultancy is een deskundig bedrijf met expertise en ruim 20 jaar ervaring in de breedte van de civiele techniek, drinkwater- en afvalwatersector, (lijn)infra en civiele betonbouw. Over de competenties op allerlei gebied kunt u meer lezen:

Contractvormen
Lees meer ⇒
Tender & project
Lees meer ⇒
Civiele betonbouw
Lees meer ⇒
Multidisciplinaire projecten
Lees meer ⇒